Första Trailworksträningen avklarad

Igår mötte ett stort och glatt gäng upp i Skatås för första träningen i Trailworks. Efter lite information och utlåning av Silvapannlampor fick deltagarna en kort genomgång med information och tips inför Trailworks. Även att alla deltagare i Trailworks 2013 får 20% rabatt på skor och kläder från Salomon samt 20% på pannlampor från Silva. Allt detta om man handlar på Femmans Sport.

Deltagarna delades in i grupperna Avancerad, Medel och Lätt, där skillnaden är i löphastighet och sträcka. Träningstiden kommer vara samma för de olika grupperna. 10st mycket erfarna och duktiga traillöpare (många med SM-guld i orientering hemma i byrolådan) från klubben IFK Göteborg ledde de olika grupperna genom träningen.

Vi tackar alla deltagare och ses igen om två veckor, onsdag 13/3. Då är det en relativt teknisk reflexrunda som gäller. Vi garanterar att man kommer kunna bli trött om man vill!

Vill du vara med? Boka in dig till enstaka träningspass eller anmäl dig till hela serien (du kan då dra bort 150kr från totalpriset om du inte var med vid första tillfället)

Se en liten film på Facebook från Trailworks 27/2 gjord av Femmans Sport